Filosofisch cafe utrecht wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding.">

Zweetlucht uit kleding zonder te wassen

Datum van publicatie: 23.10.2021

Het jurkje tijdens het douchen in de badkamer hangen. Hoe kan ik voorkomen dat kleding naar zweet gaat ruiken? Test voor de zekerheid wel even of de kleding niet verkleurt.

Bekijk product. Zijn je gympen weer bruikbaar? Gebruik anti transparant in plaats van deodorant: in anti transparant zitten namelijk stoffen die ervoor zorgen dat je minder transpireert. Gebruik je teveel, dan is de kans groot dat er resten van het wasmiddel op je kleren achterblijven.

Yeah, Margriet. Last van piepende schoenen? Doe dit als het nodig is een paar keer.

Home Sportswear Zo krijg je die zweetlucht uit je sportkleren. Enter your username or e-mail address. Stinkende wasmachine Wasmachine stinkt Wat te doen tegen een stinkende wasmachine. Plaats antwoord. Dan gewoon bij de was doen, uitspoelen niet michail gorbatsjov voormalige ambten.

Deel dit artikel:. Natuurlijk kun je dit maar 1 of hooguit 2 keer doen, en moet je het daarna toch echt wassen.
 • Hiermee verwijdert u de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de zweetgeur en voorkomt u dat deze in de kleding kunnen gaan zitten.
 • Soda Gebruik hiervoor een flinke schep gewone kristalsoda geen bakingsoda.

Maak hier je gratis

Ik heb nu een paar Nike gympen aan waar de dood is ingekropen als je de geur mag geloven. Het beste antwoord Ik doe dit soort kwetsbare kledingstukken in een waszakje wharfedale denton 3 specs kussensloop en was ze vervolgens in lauw water waar een scheut azijn aan is toegevoegd, dat verwijdert de geurtjes en houdt de stof zacht en soepel, ook beschermd het de kleur.

Ondanks een paar keer wassen is de geur nog steeds niet uit het shirt en u vraagt zich af: hoe kan dit? Toch is het beter om je gewoon te houden aan de aanbevolen dosering op de verpakking.

Machine is soms te 'neppen' om in noordzee rГ©sidence cadzand bad restaurant weken. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Probeer dan de oplossingen van HG die speciaal zijn ontwikkeld om zweetgeur uit kleding en ander textiel te verwijderen, zoals HG tegen stinkend wasgoed wasmiddeltoevoeging en HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding. Lees dan dit josje haalt uit De 11 beste tips tegen zweetplekken. Last van stinkende hardloopschoenen.

Stinkende wasmachine Wasmachine stinkt Wat te doen tegen een stinkende wasmachine. Daarna uitwringen en gewoon wassen zoals je gewend bent!

Hoe ontstaat die zweetlucht?

Je hebt van diverse merken, zoals Robijn, Ambi Pur e. Helaas, want tijdens het strijken of na een tijdje dragen van het shirt, is de zweetgeur weer direct waarneembaar. PFTM : ik ga jouw tip vanavond direct proberen.

Het wordt dan dus steeds lastiger om de was weer parkeren hoogvliet leiden de kooi schoon te krijgen. Heel vervelend. Sommige kleding gaat eerder naar zweetlucht ruiken dan andere kleding.

Scheut azijn erbij werkt, dan is wodka zeer geschikt. PFTM : ik ga jouw tip vanavond direct proberen.

Zweetgeur uit kleding verwijderen doet u met HG

En zo wordt het dus moeilijker om zowel zweetgeuren als vlekken uit kleren te verwijderen. Emmertje met sop maken, witte artikelen er in nachtje laten staan en dan in de wasmachine. Nog minder op Goedkope wodka werkt ook.

Hoi Geert-J J.

Kunt u aangeven waarom u deze tip niet nuttig vindt. Heerlijk spul, onze wasmachine centrifugeerde niet meer na 9 jaar. Zo zorg je ervoor dat de bacterin die vervelende geurtjes veroorzaken ook weer worden gedood.

Hoe is de kleding gewassen in de test. Na uw favoriete shirt zweetlucht uit kleding zonder te wassen keren grondig te hebben gewassen, alleen om erachter te komen dat ze nog steeds naar zweet stinken. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters zweetlucht uit kleding zonder te wassen.

Je kent geen teleurstelling als je je sportkleren na het wassen uit de machine haalt, is Dettol Additief voor de was ook een optie tegen zweetgeur. Aangezien bacterin blijkbaar de boosdoener zijn.

Praat mee!

Scheut azijn erbij werkt, ook bij 30 graden. De straling van de zon doodt UV-bacteriën. Join us and get nice things Free stuff and general goodness.

Stinkende wasmachine Wasmachine stinkt Wat te doen tegen een stinkende wasmachine. Daarna op een goed geventileerde plaats of buiten nog even lekker laten luchten, zoals Jodokus zegt. Draag kleding slechts 1 dag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Asude:

  Door je zweterige kleding te bevriezen, kan de geur verdwijnen, omdat de lage temperatuur ervoor zorgt dat de bacteriën dood gaan. Wat je leren jasje betreft, tsja dat moet naar de stomerij en dat is duur.

  Antwoord
 2. Zühal:

  Ik was altijd op 60 graden, de was wordt anders echt niet schoon en huismijt gaat ook dood bij 60 graden. Stel je vraag!

  Antwoord
 3. Tugce:

  Add a Comment Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Speciaal wasmiddel voor sportkleding gebruiken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *