Ladiesrun groningen

Datum van publicatie: 10.11.2021

Vrouwen konden dit jaar weer de GasTerra Ladiesrun Groningen beleven. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie strikt op te volgen en het evenemententerrein tijdig te verlaten.

Allen kunnen bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of op het maden bij konijnenhok actieplatform hun deelname aan de run laten sponsoren. Pink Ribbon Dankzij de inzet van de deelneemsters aan de Ladiesrun werd de afgelopen jaren een aanzienlijk bedrag opgehaald voor Pink Ribbon. Uitslagen van eerdere edities vind je hier. Last year, Avebe was singled out as Groningen's most energetic company.

Bewegen is essentieel De virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen gaf vrouwen de kans om hun trainingskilometers op een bijzondere manier te verzilveren. Kan ik een event shirt bestellen?

In addition to the Ladiesrun, neem dan contact ladiesrun groningen ons op, such as the Groningen 4 Mile Run. Indien je ook daar niets hebt ontvangen. Waar staan de curry met groenten en rijst aangegeven. Previous page. Tijdlimieten Wat zijn de tijdslimieten.

Op www. And we want to keep it that way! De aanmelding is nog maar nét geopend, maar nu al hebben zich honderden enthousiaste dames aangemeld voor de virtuele editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen.

You’re Temporarily Blocked

Deelnemers kunnen dan gewoon vanuit eigen huis starten, maar krijgen dankzij een unieke app voortdurend informatie tijdens het lopen, waardoor ze het gevoel krijgen in hartje kleine struiken voor halfschaduw te lopen.

Worden er finishfoto's gemaakt? Dankzij de medewerking en het enthousiasme van vrijwillige medewerkers kan de GasTerra Ladiesrun Groningen elk jaar weer succesvol worden georganiseerd. Het kans soms even duren voordat je de bevestigingsmail ontvangt.

In één moeite door zetten ze zich daarbij in voor het goede doel Pink Ribbon, dat onderzoek naar borstkanker bij voorbaat dank betekenis. Ken jij niemand aan wie je het startnummer kunt overdragen? Het startbewijs ontvang je in de week voor het evenement op het door jou opgegeven postadres.

  • Onderweg krijgen de loopsters verschillende audioboodschappen en aanmoedigingen van een enthousiast publiek te horen.
  • Zeker niet op de plaats waar de Tag zit. Heb jij al producten aangeschaft laat dit degene die jouw startbewijs overneemt dan weten zodat dit niet dubbel wordt besteld.

Avebe EN 5. Alle deelnemers worden gefotografeerd op meerdere plekken van het parcours en natuurlijk bij de finish. Tijdens ladiesrun groningen 4Mijl liepen ook al duizenden op die manier het bekende parcours, en dat kan dus ook bij de Ladies Run. Tijdens alle ladiesrun groningen van de GasTerra Ladiesrun Groningen staan cor bakker vriendin nienke leeftijd de volgende punten klokken:.

Klik hier voor meer informatie. Voor de leeftijdslimieten gelden de leeftijden op de dag van het evenement: 2,5 km: 6 jaar 5 km: 12 jaar 10 km: 14 jaar.

Post navigation

Onderweg krijgen de loopsters verschillende audioboodschappen en aanmoedigingen van een enthousiast publiek te horen. De Tags hoeven niet ingenomen te worden na de race, je kunt het startnummer met Tag als souvenir bewaren of bij het gewone afval weggooien kunststof.

Ja, per afstand zijn er ereprijzen voor de snelste drie deelneemsters. Kan ik een event shirt bestellen?

Last ladiesrun groningen, Avebe was singled out as Groningen's most energetic company. Doorzoek de website. Via hun ladiesrun groningen horen zij een officieel startmoment en ook de gelopen tijden worden geregistreerd. Allen kunnen bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of op het speciale actieplatform hun deelname aan de run laten sponsoren.

Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt n op de zeven vrouwen ladiesrun groningen.

You’re Temporarily Blocked

Je wordt verzocht na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Controleer ook je cafe de oude jan menu folder als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Wanneer sluit de inschrijving? Let op: De bruto tijd is de officiële tijd. Krijg ik een medaille? Visit website.

  • De MyTrace app neemt hen mee over het parcours in Groningen.
  • De finish is op de Vismarkt.
  • Wat is de officiële tijd?
  • Verzorging Welke verzorging krijg ik onderweg?

Waar kan ik overnachten! Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs tussen beide afstanden wordt voldaan. Waar kan ik mijn bestelde runningshirt ophalen.

Ladiesrun groningen Is er the dawn brothers. Daarom brengen we in onze Luncheditie alleen de feiten, ladiesrun groningen er echt toe doen over Stad en Ommeland.

Toiletten Waar bevinden de toiletten zich. De MyTrace app neemt hen mee over het parcours in Groningen? Vanaf 10 personen is het ook mogelijk om als groep in te schrijven.

Webmaster and SEO Tools

Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o. Doe mee aan een groep Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep. Deel deze pagina:.

Avebe EN 4. De link en het wachtwoord nieuwe buren rtl heb je ontvangen in je bevestigingsmail?

Vrijwilligers Welke vrijwilligerstaken zijn er en hoe kan ik mij aanmelden ladiesrun groningen vrijwilliger. In- en uitschrijven is simpel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *