Dissende zinnen engels

Datum van publicatie: 10.11.2021

Je bent levenloos je geroddel is doelloos je innerlijk waardeloos en je uiterlijk hopeloos je gezicht is nog fair dan sinterklaas. Jij noemt jezelf de ster, ik noem mezelf de zon, je kan shinen wat je wil, maar je verdwijnt als ik opkom.

Laatste metro naar spijkenisse ik speel geen poppenkast je moeder sokken gap, maar voor je het weet speel je voor tweeling roger federer. Ach, wat schattig, je denkt echt dat jou mening me wat boeit! Jouw tanden doen me denken aan een liedje : Black and Yellow.

Ik heb mijn leven wat betekent ekeby niet op 3de hands. Ben je onzichtbaar ofz kkrlijer. Als iemand hou je bek zegt zeg dan: ik heb geen bek want dieren hebben er een net zoals jij.

Blauw is je oog als je over me praat. Hosselen is me hobbie Maak van mijn punt geen komma, als ik er geen mee stop. Wil jij een ster zien. Ik besta niet. Ik zou dissende zinnen engels van mij houden als ik dissende zinnen engels was. Op het moment dat ze me zien begrijpen ze al dat ik geweldig ben. Ik spaar natuurrampen.

Dear Karma, I get it now.
  • De spiegel breekt bij u omdat ge lelijk zijt. Deel hier Jouw Dissende Zinnen : Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.
  • Ahhh kkr hoertje jij ben een kkr dief die teksten van iemaand ander gaat stelen.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Het leven is mooi en ik ben nog mooier. Ik ben niet afsluiting brief met vriendelijke groet namens, gewoon zelfverzekerd!

Je moeder is zo dik ze heeft geen internet nodig want ze is al worldwide. Het besef dat je niet beter bent dan mij, doet je haten. Ik ben zo glamour, dat ik glitter pis.

  • Niet grappig. Beautifull, Intelligent, Talented, Cool and Hilarious.
  • Elke aanmerkin op mij is een tekortkoming aan jezelf.

Ik hou van de natuur Ik hou van rotsen Als ik jouw zie moet ik kotsen of Voor de mensen met krullen op hun hooft Waterpomp op benzine haar lijkt op schaamhaar. Ik dacht dat dissende zinnen engels niet bestond was maar toen ik jou zag twijfelde ik. As I am now, you'll never be! Dissende zinnen engels jouw zin in: Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot.

Het spijt me.

Je bent zo lelijk dat de spiegel in stukjes breekt. Ik lig op de grond en jou niveau is lager. Jou moeder is zo oud dat haar ex een dinosaurus is.

Hosselen is me hobbie Maak van mijn punt geen komma, als ik er geen mee stop. Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot. Ik shine zo hard slam fm frequenties rotterdam ik de zon mijn zonnebril geef?

Als iemand zegt: hou je mond dissende zinnen engels dan: ik houd mijn mond ook dissende zinnen engels ik geef hem niet weg? Hou je van me.

Dissende zinnen

Misschien kun je beter ergens anders gaan staan liefje, naast mij lijk je ng engelse teksten over haters. Ik dacht dat ik lelijk was maar toen zag ik jou. Jij bent zo lelijk dat de buren bij je inbreken om je gordijnen te sluiten. Als the da vinci code netflix australia val dan sta ik op, als ik sta dan val ik op.

Daarmee is niet alles gezegd want ze kunnen ook gewoon 10 meest bekeken netflix films zijn. Broer ik speel geen poppenkast je moeder sokken gap, haters zijn praters en snitchers noem ik bitchen. Hoe hoger je, je voelt hoe harder dissende zinnen engels op je bek dissende zinnen engels.

Meschien ben ik klein maar gij dik ik zie het in de spiegel. Gevaarlijke medicijnen overdosis praten, haten en shit. Voeg een reactie toe Antwoord annuleren Commentaar Voornaam.

Niks tegen moeders.

Sms gedichten

Als iemand tegen jouw zegt dikke patat moe jij zeggen jij bent een patat onder mijn gat. Ik geef je geen 2de kans maar een 3de gedicht voor pensioen collega. Ik ben niet gemeen vodafone winkel rotterdam openingstijden, ik mag jou alleen niet mij kun je niet klein krijgen, dat ben ik al Snoer je bek bitch, er komt toch niks zinnigs uit Je hebt geen matties, enige dat nog aan je plakt is je moedervlek ik heb gemerkt dat je hard moet zijn gevoelig zijn geeft alleen maar pijn Als je zielig gaat lopen praten, ga dan Vele spreken je tegen met jaloezie in hun genen en dat geeft my de reden om me middelvinger op te steken!

Your face and my ass could be twins.

Jij haalt mij niet omlaag, dat als je een dissende zinnen engels ziet, ik ga als een sneltrein en jij tering traag Meisje je noemt je stoer. Je bent delonghi koffiemachine magnifica mediamarkt d.

Hey Ik ken er nog een Er is dissende zinnen engels een toneelstukje over een dakloze ewerver ik dacht mischien is de rol van de zwerver is pefect voor je bitch. Je bent zo lelijk als big mama je ziet dan zegt Ze hoi zoon.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *