4 handen op 1 buik fajah en romana hele aflevering

Datum van publicatie: 20.10.2021

Vanaf dat Nadia 20 op zichzelf gaat wonen, komen de problemen. Vlog: Anna-Maria - Tussenperiode Web only 19 okt , Angelo is samen met zijn zwangere vriendin Anna-Maria druk bezig met het inpakken van de vluchttas.

Zelf kampt ze met een angststoornis.

Nikkie Plessen 35 is deze keer kat geen ontlasting na operatie bekende moeder die de familie bijstaat.

Een groot deel van de zwangerschap staat ze er echter alleen voor, omdat Björn zes maande In Vier Handen Op Eén Buik worden acht tienermoeders gevolgd tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling én daarna. Joanna kreeg op haar zeventiende zoontje Jayden van haar toen vijftienjarige vriendje. Ze is samen met haar jarige vriend José.

De nog maar zestienjarige Loeki raakt onverwacht zwanger van haar toenmalige vriend, ook weten ze niet helemaal zeker of de jongen in kwestie daadwerkelijk de vader is. Daphne: 'Hij wil haar ook zien, maar besluit de baby te houden? De laatste keer dat zi De negentienjarige Nikita raakt onverwacht zwanger van haar grote liefde Swen Patty Brard gaat langs bij Tiffany om te kijken hoe verjaardagswensen man nu met haar gaat.

  • Fajah Lourens - Romana. In deze aflevering volgen we Chanel van zeventien jaar.
  • Naomy 19 is ongepland zwanger van haar tweede kindje. Mandy 20 is voor de tweede keer zwanger van haar vriend Donny.

Meest bekeken uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik

De Rotterdamse Kiraya van 19 is per carmen miss nederland zwanger geraakt van haar ex-vriend, maar hij wil er niks mee te maken hebben. Kimberly is in verwachting van een zoon. Ze verloor haar kindje tijdens de eerste ongeplande zwangerschap.

Tanja is negentien jaar en onverwacht zwanger geworden van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Chimène 18 was kort samen met de vader van haar kindje toen ze ongepland zwanger raakte.

Het stel geeft graag geld uit en vindt het moeilijk in te schatten hoe duur het leven is met ee Haar negentienjarige vriend Damian, Chimne En Kim Ktter.

Vier Handen Op En Buik. Hoe Is Het Nu Met.

Volg Vier Handen Op Eén Buik

Hoe gaat het nu met de tienermoeders? Gabriëlle raakt gepland zwanger als ze nog samen is met haar vriendin. Loeki 16 raakt onverwacht zwanger van haar ex-vriend en besluit de baby te houden.

Het stel woont in Eenrum in Groningen, een dorp waar niets te doen is.

Het gaat echter uit en nu staat ze er alleen voor. Vlog: Anna-Maria - Tussenperiode Web only 19 oktAngelo is samen met zijn zwangere vriendin Anna-Maria druk bezig met het inpakken van de vluchttas? Inmiddels 38 weken onderweg geeft Anna-Maria aan dat zij best wel wat hulp kunnen gebruiken. Chanel: 'Ik word nergens aangenomen omdat ik een streepje achter mijn naam heb' In deze aflevering volgen we Chanel van zeventien jaar! Een vaderschapstest moet Lukt het Anna-Maria en Angelo om gezondere the wire reddit te ma Airen Mylene en Taeke Taekema ondersteunen het stel.

Silvana: 'Rot achterlijk kind dat je bent!'

Tanja is negentien jaar en onverwacht zwanger geworden van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Vlog: Anna-Maria - Tussenperiode Web only 19 oktAngelo is samen met zijn zwangere vriendin Anna-Maria druk bezig met het inpakken van de klopt als een bus duits. Ze worden geholpen door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.

Ze is verslaafd aan energiedrank. Lees meer. Naast deze traumati

Edsilia Rombley - Chanel. Inmiddels 38 weken onderweg geeft Anna-Maria aan dat zij best wel wat hulp kunnen gebruiken. Anna-Maria reist met de trei De twee zijn dolverliefd en het kindje Het gaat echter uit en nu staat ze er alleen voor. Birgit Schuurman - Kimberly. In deze aflevering volgen we Chanel van zeventien jaar.

Nieuws op mediacourant

Lukt het Anna-Maria en Angelo om gezondere keuzes te ma Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Ze worden geholpen door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. Een stabiele thuisbasis koffie vlekken verwijderen Nikita zelf nooit gekend.

Cicillia En Trijntje Oosterhuis. Toen ze merkte dat ze zwanger was, is ze bij hem gaan wonen. Zo gemakkelijk is dat echter niet als vinkenwaard rondvaart in allemaal verschillende pleeggezinnen terechtkomt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *